bpo001005.png bpo001004.png
Barter Port Operator este situata in dana operationala a portului, numita Dana Tehnica PL7, aproape de intrarea in Canalul Dunare-Marea Neagra, cu acces direct la reteaua de drumuri si cai ferate nationale.
Portul Constanta este localizat la intersectia rutelor comerciale care fac legatura intre pietele tarilor din Europa Centrala si de Est, care nu au iesire la mare, cu Zona Transcaucaziana, Asia Centrala si Orientul Indepartat.
Este principalul port romanesc la Marea Neagra, jucand un rol extrem de important ca nod de tranzit pentru tarile fara iesire la mare din Europa Centrala si de Sud-Est

Portul Constanta Sud are 14,6 km de cheu, 74 de dane operationale si este pozitionat la intrarea pe Canalul Dunare-Marea Neagra, care este parte componenta a importantei cai navigabile europene prin Canalul Rin-Main-Dunare cu un bazin maritim dedicat pentru transbordarea marfurilor in barje fluviale.
Parte importanta a Comunitatii Portului Constanta, Barter Port Operator SRL este o companie care ofera servicii si solutii logistice pentru preluarea si incarcare marfurilor in/din unitati maritime si fluviale. A fost infiintata in anul 2005 ca o companie privata romaneasca in Portul Constanta-Sud Agigea avand ca domeniu de activitate, prestarea de servicii portuare. In aproape 11 ani de acitivitate, Barter Port Operator SRL a manipulat peste 5 milioane de tone de grane, seminte si produse derivate din cereale precum si alte marfuri generale
Capacitatea noastra de depozitare este de 60.000 de tone, dezvoltata pe o suprafata de 33.650 de metri patrati, constand Ón 5 magazii, platforme betonate, camioane si vagoane, buncare si o dana cu o lungime de 205 metri liniari avand posibilitatea simultana de a descarca barje, trenuri si camioane si de a incarca barje si nave maritime de pana la 7000 de tone, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. De asemenea, dispunem si de instalatii adecvate pentru conditionarea cerealelor (tarare/uscare).
Servicii/Facilitati
Acasa
Contact
Viziunea Noastra
Servicii/Facilitati
Acasa
Contact
Viziunea Noastra