Darea in folosinta a Terminalului de cereale in anul 2005 a fost pentru Portul Constanta Sud un impuls care a condus la cresterea traficului de cereale si a stimulat investitiile viitoare in acest domeniu.
In calitate de proprietari ai unei instalatii tehnologice complete pentru cereale la intrarea in Canalul Dunare - Marea Neagra, ne concentram in vederea extinderii si imbunatatirii acestui sector, investind in mod continuu in modernizarea, dezvoltarea si sporirea facilitatilor oferite de noi, pentru a indeplini si depasi toate cerintele clientilor nostri in aceasta piata aflata intr-o continua crestere.
Terminalul este prevazut cu instalatii si echipamente tehnologice complet automatizate pentru preluarea, depozitarea, conditionare si incarcare marfurilor in unitati maritime si fluviale.
Realizarile companiei Barter Port Operator din punct de vedere al operarii si stocarii unor volume de marfuri substantiale, sunt sustinute printr-o strategie si un sistem de management care actioneaza in stricta concordanta cu un set de reguli precise. Conform politicii companiei, siguranta, protectia mediului si securitatea sunt intotdeauna prima prioritate pentru noi.
bpo001005.png bpo001004.png
Obiectivul nostru principal este de a asigura conditii optime si rapide pentru incarcarea/descarcarea produselor in auto sau nave in functie de cerintele clientilor, astfel incat ei sa se poata baza cu incredere pe serviciile logistice oferite de noi.


In concluzie, clientii nostri se pot astepta de la BARTER PORT OPERATOR la urmatoarele:

Siguranta, mediu prietenos si operatiuni competitive si rapide
Echipa dinamica si cu experienta
Planificare dana pentru operare
Servicii de transport pentru camioane, barje, nave si vagoane
Operatiuni de incarcare/descarcare la nave
Operatiuni de incarcare/descarcare la barje
Operatiuni de incarcare/descarcare la vagoane
Manipularea produselor agricole si ale cerealelor
Tarife competitive
Operarea produselor vrac si marfurilor generale
Operarea produselor metalice
Facilitati portuare extinse si modernizate
Servicii/Facilitati
Acasa
Contact
Viziunea Noastra
Servicii/Facilitati
Acasa
Contact
Viziunea Noastra